DOE MEE

Masterformulier

NK Debatteren voor Scholieren

Let op; dit formulier dient alleen door de juryvoorzitters ingevuld te worden!

Bedankt voor het jureren! Vul hieronder de genoteerde punten voor de verschillende sprekers in. Heb je vragen of loop je ergens tegen aan? Neem dan contact op met Nienke via 06-53177855.

Let op; dit formulier dient alleen door de juryvoorzitters ingevuld te worden!

Bij vragen tijdens het invullen kun je contact opnemen met Nienke via 06-53177855.

Vul het formulier in:

Social media

Ook interessant voor jou

Ook interessant voor jou

  • Camiel is docent maatschappijleer en debatbegeleider op het Mendelcollege. We spraken hem over het verkiezingsdebat op school.

  • Op 22 november gaan we naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Als je ooit een debattraining hebt gevolgd, dan weet je dat er veel verschillen zijn tussen een verkiezingsdebat en een speldebat in de klas of bij een debatwedstrijd. Wat de belangrijkste verschillen zijn? Dat lees je hier!

  • Stel je voor, je wilt meedoen aan één van onze toernooien. De schoolleiding is akkoord, de treintickets gekocht, en je hebt de stellingen ontvangen. Het enige wat nog nodig is: de debaters. Maar hoe stel je een debatteam samen? Omdat we geregeld terugkrijgen van docenten dat dit soms nog de nodige moeite kost, delen we in deze blog vijf tips om je op weg te helpen!

Op de hoogte blijven?

Elke maand versturen we een lestip met debattips voor in de klas. Wil jij op de hoogte zijn van het nieuwste lesmateriaal? Maandelijks actuele stellingen ontvangen? Meld je dan nu aan!