DOE MEE

Masterformulier

NK Debatteren voor Scholieren

Let op; dit formulier dient alleen door de juryvoorzitters ingevuld te worden!

Bedankt voor het jureren! Vul hieronder de genoteerde punten voor de verschillende sprekers in. Heb je vragen of loop je ergens tegen aan? Neem dan contact op met Nienke via 06-53177855.

Let op; dit formulier dient alleen door de juryvoorzitters ingevuld te worden!

Bij vragen tijdens het invullen kun je contact opnemen met Nienke via 06-53177855.

Vul het formulier in:

Social media

Ook interessant voor jou

Ook interessant voor jou

  • Stel je voor, je wilt meedoen aan één van onze toernooien. De schoolleiding is akkoord, de treintickets gekocht, en je hebt de stellingen ontvangen. Het enige wat nog nodig is: de debaters. Maar hoe stel je een debatteam samen? Omdat we geregeld terugkrijgen van docenten dat dit soms nog de nodige moeite kost, delen we in deze blog vijf tips om je op weg te helpen!

  • Juni is internationale Pride Month: de maand waarin wereldwijd evenementen worden georganiseerd voor en door LHBTI’ers. Het uitgelezen moment om met je leerlingen het gesprek, of debat, aan te gaan over gender en diversiteit. Maar hoe begin je? In deze blog helpen we je op weg. Zo kun jij gaan debatteren over gevoelige onderwerpen!

  • Tijdens een parlementair debat brengen de eerste twee sprekers van beide teams veel verschillende argumenten en weerleggingen in. Het is aan de derde sprekers om hierin orde te scheppen. Best lastig, want je kan er nooit helemaal op voorbereid zijn. Dus, wat moet je nu precies doen? Dat vertellen we je in deze blog!

Op de hoogte blijven?

Elke maand versturen we een lestip met debattips voor in de klas. Wil jij op de hoogte zijn van het nieuwste lesmateriaal? Maandelijks actuele stellingen ontvangen? Meld je dan nu aan!