VOOR LEERLINGEN EN DOCENTEN

Onze trainingen

Wil jij je leerlingen of studenten meer zelfvertrouwen geven, overtuigend leren spreken en kritisch laten nadenken? Laat ze kennis maken met debatteren! Onze debattrainingen – gegeven door jonge en enthousiaste trainers – worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe werkvorm of invulling wilt geven aan een projectweek of burgerschapsonderwijs, met een debattraining zit je altijd goed. Bekijk hieronder al onze debattrainingen.

Wil je aan de slag met debat in jouw klas, maar wil je liever eerst even sparren met ons? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of 035 – 625 20 51 , dan kijken we samen wat het beste bij jouw klas past.

Debattraining

Voor leerlingen/studenten

Debattraining

Zitten jouw leerlingen vol meningen en ideeën, maar weten ze niet altijd hoe ze die overtuigend en respectvol moeten overbrengen? Een debattraining helpt ze op weg. Door middel van theorie en oefening ontwikkelen ze hun spreekvaardigheid, worden ze uitgedaagd zich te verplaatsen in de ander én leren ze samenwerken.

Groepsvorming

Voor leerlingen/studenten

Toernooitraining

Doet jouw school mee aan een debattoernooi? Tijdens een toernooitraining zorgen onze ervaren trainers – die ooit zelf debatteerden op onze toernooien – dat jullie tot in de puntjes voorbereid zijn. Er wordt geoefend met presentatie, argumentatie en uiteraard de debatvorm van het toernooi.

Online training

Voor leerlingen/studenten

Online training

Een online training is in deze coronatijd de ideale manier om een debattraining aan te bieden aan jouw klas! Met aangepaste theorie en oefeningen zijn onze trainingen ook digitaal leerzaam én leuk. Het doel is dat elke leerling actief meedoet en het plezier van debatteren ervaart.

Toernooitraining

Voor de hele school

Debatdag

Met verschillende klassen debatteren? Dat kan tijdens een debatdag! Eerst gaan onze trainers in de klassen aan de slag met een debattraining. Daarna volgt een debat tussen de verschillende klassen. Leeft er een specifiek gespreksonderwerp op school? Of wil je een thema juist onder de aandacht brengen? Onze debatdagen zijn een leuke en energieke invulling van een project- of themaweek!

Docententraining

Voor docenten

Docententraining

Hoe zet je de eerste stappen in debatteren met je klas? Welke werkvormen zijn er? En hoe geef je leerlingen de juiste feedback? Tijdens de docententraining laten wij je zien hoe je alle leerlingen overtuigend leert spreken. Je krijgt praktische handvatten waarmee je direct kunt debatteren in jouw klas.

Docententraining verdieping

Voor docenten

Docententraining – verdieping

Nog beter voorbereid aan de slag met debatteren in de klas? Volg een verdiepende docententraining in ‘Argumenteren en structureren’ of ‘Examineren en beoordelen’. Onze trainers delen met veel plezier hun ervaring met debatteren en lesgeven aan verschillende doelgroepen.

Zit de juiste training er niet bij? We bieden nog meer
mogelijkheden om te starten met debat!